Напередодні ввечері з'ясувалося, що перший чоловік російської музичної виконавиці, 51-річний гітарист Антон Логвинов, покінчив життя самогубством. Тіло Логвінова знайшла сама Марина Хлєбникова в квартирі в Москві. Після того, що сталося 52-річна співачка потрапила в лікарню. Таку інформацію повідомляють російські ЗМІ.

Незважаючи на те, що Марина Хлєбнікова і Антон Логвинов не були разом вже більше двадцяти років, подружжя продовжувало дружити і надавати підтримку один одному. "Вони були, як шерочка з машерочкою, постійно поруч - і завжди обожнювали один одного. Як мінімум, Антон точно. Він душі в Марині не чув", - зазначають колеги Марини по естраді.

А вчора в правоохоронні органи російської столиці надійшло повідомлення про те, що Хлєбнікова знайшла тіло колишнього чоловіка на сходах двох'ярусної квартири по вулиці Ратна, в Північному Бутово. Розпочато розслідування. На даний момент основна версія - самогубство чоловіка, про що свідчить передсмертна записка, залишена Логвниновим на комп'ютері.

Поле події Хлєбнікова потрапила в лікарню - у співачки виявили нервовий зрив. Як повідомляють очевидці, до неї двічі прямувала карета швидкої допомоги, вдруге її все ж відвезли в госпіталь. На даний момент за станом співачки спостерігають медики, поки що не ясно, коли їй можна буде відправитися додому.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Слід уточнити, що на момент загибелі Антон Логінов був у квартирі, яку купив другий чоловік співачки, підприємець Михайло Майданич. Справа в тому, що деякий час тому подружжя подало на розлучення, а коли їх спільна дочка Домініка стала повнолітньою, Майданич віддав квартиру їй, дівчина її продала і з'їхала в інше місце. Після цього Хлєбнікова залишилася на самоті в квартирі площею 170 квадратних метрів. Пару місяців тому вона закінчила в ній ремонт і, щоб не бути одній, запросила жити Логвінова.

Раніше гітарист переніс інсульт, за ним треба було доглядати, чим і займалася Марина Хлєбнікова. Незважаючи на це, Логвинову ставало гірше з кожним днем - і мова не лише про фізичне здоров'я, але й про моральне. Швидше за все, дали про себе знати наслідки страшної хвороби. "Антон в буквальному сенсі танув на очах, був пригнічений. А коли померла його кішка, так він взагалі став на себе не схожий", - повідомила правоохоронним органам племінниця Марини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, за яких обставин помер чоловік Хлебнікової.

Також Знай.UA розповідав, що помер знаменитий гуморист Роман Карцев.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що зірка відомого серіалу розповіла, як ледь не померла від наркотиків.