Нещодавно фанати Пугачової та Галкіна були шоковані чутками про переїзд зіркової пари до Кіпру.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Однак днями родина спростувала ці плітки і, як виявилося, неспроста.

Фоловери гумориста у Instagram з'ясували, що насправді Галкін планує перевезти свою сім'ю зовсім не на Кіпр, а в Україну. Приводом домислів послужила публічна діяльність артиста.

У своєму мікроблозі Максим Галкін почав часто практикуватися в українській мові і вислуховував поради носіїв "мови" щодо правильної граматики.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники одразу ж зробили висновок, що Максим Галкін з Аллою Пугачовою збираються перевезти в Україну Лізу і Гаррі, а згодом і самі переїхати.

"Який Кіпр ?! Тут явно якась провінція в Україні, де дадуть Аллочка спокійно дожити свій вік", - пишуть коментатори.

Причиною такої поведінки могла стати надмірна увага громадськості до старіючої Алли Борисівни, чи, можливо, зіркові батьки просто знайшли ідеальну школу для своїх дітей. У будь-якому випадку Максим Галкін дав інтернет-пліткарям серйозний привід задуматися над тим, навіщо йому потрібно знання "мови".

Максим Галкін
Максим Галкін


Нагадаємо, популярний російський артист Максим Галкін поділився зі своїми підписниками зворушливим відео.

Він показав, якими допитливими ростуть його з Аллою Пугачовою дітки.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Відповідний ролик Галкін опублікував у своєму Instagram-акаунті. Батько сімейства показав, чим діти займаються на осінніх канікулах.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна


Як писав раніше Знай.ua, російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні.

Найбільш бурхливим і яскравим з них був роман з Аллою Пугачовою.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Перша дружина 63-річного музичного виконавця в ефірі ток-шоу одного з російських телеканалів розповіла, що після даного творчого і не дуже злиття зірок у Пугачової з'явилося три дитини.


Також Знай.ua писав про те, що Алла Пугачова опублікувала фото з молодим актором і режисером Олександром Горчилиним. Інтрига відразу зацікавила читачів соцмереж.