Мати Йосипа Кобзона, який нещодавно вирушив в інший світ, не злюбила першу дружину свого спадкоємця, і щоб уникнути інтимної близькості між подружжям нерідко лягала на ліжко посередині.

Кобзон був одружений три рази. Першою його дружиною виявилася солістка Вероніка Круглова. Вони жили разом з 1965 по 1967 роки.

Іда Шойхе, мати виконавця, постійно хотіла знайти своєму сину гарну наречену. Дружина Кобзона розповіла, що його мати забороняла йому займатися сексом, тому, коли вони жили в невеликому приміщенні, свекруха часто приходила в гості. Вона нерідко залишалася на ніч у молодят і лягала спати між ними на диван. Іда Исаєвна всіма силами намагалася, щоб її син і Круглова не займалися сексом.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Мати Кобзона шукала йому дружину покраще і приводила дівчат познайомити з виконавцем прямо до нього додому. Круглова ці муки терпіла мовчки.

Потім артистка завагітніла, Іда Шойхе не встежила за молодими людьми. Свекруха робила все можливе, щоб викликати у небажаної невістки штучні пологи. У підсумку Кругловій довелося зробити аборт. Коли вона погано себе почувала, мати Кобзона радила йому знайти собі єврейську дівчину і не пов'язувати життя з російськими дівчатами.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

У результаті через часті конфлікти сім'я артиста розпалася. Після розлучення Круглова виходила заміж ще кілька разів.

Раніше повідомлялося, що напередодні російська актриса Аліка Смєхова опублікувала фотографії Йосипа Кобзона. Знімки вона виставила у своєму мікроблозі Instagram.
Кобзона фотографували в березні 2018 року на дні народженні актриси.

Відомо, що вже в квітні Кобзона госпіталізували і після цього серйозні проблеми зі здоров'ям у нього не припинялися.

Так, Смєхова показала, як виглядав співак незадовго до своєї смерті. При цьому актриса зазначила, що Кобзон виступав практично до свого останнього дня.

Нагадаємо, Кобзон заговорив з того світу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Волочкова перетворила похорон Кобзона на дике шоу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що дружина Кобзона на похоронах перетворилася на Путіна.