Популярна британська актриса, зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, в черговий раз вразила шанувальників своїм струнким і спокусливим тілом.

Молода зірка з'явилася на вулицях Парижа без бюстгальтера, чим шокувала багатьох місцевих жителів. Тернер одягла чорний строгий піджак на голе тіло, так що всі охочі могли роздивитися її принади.

22-річна актриса продовжує давати публіці приводи для обговорення. Подібний образ шокував шанувальників знаменитості. Багато з них не оцінили відвертий наряд дівчини і порадили їй вести себе більш скромно.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відомо, що в такому яскравому вигляді Тернер розгулювала разом зі своїм 29-річним нареченим Джо Джонасом. Вони відвідали шикарний паризький ресторан L Avenue, який розташований прямо в центрі міста. Сама зірка в подібному образі без нижньої білизни відчувала себе комфортно і навіть розмовляла з шанувальниками.

Нагадаємо, зірка популярного серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, різко змінила свій імідж, до проекту була молодою починаючою актрисою і невтомною прихильницею Джастіна Бібера.

Коли дівчина отримала славу, вона продовжувала від усієї душі обожнювати співака. І саме тому її знайомство з Джастіном в живу стало провалом, на думку Софі. Так, під час інтерв'ю на ток-шоу Джеймса Кордена 22-річна актриса розповіла, як це сталося.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", експерти виявили на знімках пустелі в Мавританії скам'янілості величезного дракона. Відкриття стало можливим завдяки сервісу Google Earth. Важко собі уявити реакцію матері драконів Дейнерис з "Гри престолів", якщо б один з її "дітей" мав настільки величезні розміри.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що після швидкого завершення популярного фентезійного серіалу "Гра престолів" творці не збираються так просто відмовитися від своєї дійної корови.