Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила до Києва, щоб заспівати на ювілеї скандального телеканалу "Інтер". Так, після виступу артистка почала дякувати каналу за те, що він "дає нам можливість бачити і чути один одного".

"Моя вдячність і глибока повага людям , які дають нам можливість бачити і чути один одного ❤️#інтер#сердцемидушеймысвами#увидимсянаОлимпийскомСтадионе#оченьскоро#обіцяю ☺️", - сказала Лобода. Більшості фоловерів сподобалася ця новина і вони заходилися писати, як сильно чекають концерту в "Олімпійському".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.