Ні для кого не секрет, що барбадоська співачка Ріанна має схильність до повноти. Шанувальники не раз відпускали колючі коментарі щодо фігури співачки, але схоже її все влаштовувало. Незважаючи на зайву вагу Ріанна ніколи не соромилася виходити на сцену або світські заходи у відвертих вбраннях, які тільки підкреслювали проблеми з вагою.

Але, судячи з останніх фото на сторінці Ріанни в Instagram, співачка все-таки взяла себе в руки і схудла. Зміни фігури зірка вирішила продемонструвати на вечірці, куди прийшла в приталеному яскравому вбранні. Веселі фотографії з заходу співачка оприлюднила у своєму аккаунті, чим дуже порадувала шанувальників.

Так, на своїй сторінці в Instagram Ріанна опублікувала ряд знімків в яскравій сукні-комбінації на тонких бретельках від бренду Cushnie. В якості аксесуарів вона вибрала прикраси від Chopard. Шанувальники звернули увагу на те, що Ріанна виглядає розкішно – співачка явно схудла і не соромиться зайвий раз це підкреслити.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

До речі, нещодавно співачка на Тижні моди в Нью-Йорку представила нову колекцію свого бренду нижньої білизни феєричним шоу. Справа в тому, що моделями стали найрізноманітніші жінки – з різними відтінками шкіри і фігурою. Пліч-о-пліч з відомими моделями Джіджі і Белою Хадід йшли звичайні жінки зовсім не модельної зовнішності.

Раніше повідомлялося, що співачка Ріанна призначена надзвичайним і повноважним послом Барбадосу з питань освіти, туризму та інвестицій. Чи залишиться вільний час улюбленої співачки для створення нових композицій, поки невідомо. Чи зможе Ріанна при такій завантаженості писати нові хіти? З часом стане зрозуміло, чи зуміє зірка поєднувати нову дипломатичну посаду і вокальну кар'єру.

Нагадаємо, колишній Ріанни полетів за грати прямо з концерту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ріанна кудись поділа брови, фанати дивуються.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ріанна змінила голову.