Дочка голлівудського актора Джонні Деппа і французької співачки і актриси Ванесси Параді публічно цілувалася з відомим актором Тімоті Шаламе. Лілі-Роуз Депп не соромилася показувати свої почуття до популярного актора, обіймаючи і цілуючи його прямо на очах у десятків очевидців.

Один зі свідків пристрасних поцілунків молодої пари заявив, що 22-річний Тімоті не тільки тримав за руку 19-річну Лілі-Роуз, але і притягував її до себе, щоб поцілувати у всіх на очах.

Як повідомляє US Weekly, модель і актор сходили на романтичне побачення. Спочатку Лілі-Роуз і Тімоті повечеряли в ресторані Mud, що в Нью-Йорку, після чого здійснили прогулянку в Центральному парку. Виглядала новоспечена пара дуже щасливою.

"Вони йшли разом по вулиці, потім Тімоті зупинився і обійняв її. А потім вони цілувалися протягом хвилини", – розповів очевидець.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Інший американець зазначив, що зірки весь час ніжно трималися за руки. Часто Лілі-Роуз і Тімоті зупинялися, щоб просто обняти один одного і поцілувати. Їх поведінка була досить грайливою.

Поцілунок папараці не зняли, але от в об'єктив новоспечену пару все ж спіймали.

Фанати навіть зробили кілька знімків пари — вони з'явилися в Instagram-групі шанувальників Шаламе.

Можна було б припустити, що це робоча зустріч — актори разом знімалися в серіалі Netflix "Король" (The King), але робота над фільмом давно закінчена, і зараз у Тімоті і Лілі немає спільних проектів.

Втім, шанувальники Тімоті Шаламе підозрювали, що він закохався в Лілі ще в січні — тоді пара взаємно підписалася один на одного в Instagram.

Варто відзначити, обранець моделі досить успішний. Він відомий за ролями у фільмах "Інтерстеллар", "Леді Берд" і "Клич мене своїм ім'ям". За останню кінострічку актор був номінований на "Оскар", ставши наймолодшим номінантом в категорії "Краща чоловіча роль", починаючи з 1939 року.

Відзначимо також, не так давно, дочка Джонні Деппа була в серйозних відносинах з 27-річним Эшем Стайместом, за що часто вислуховувала критику через восьмирічну різницю у віці.

Нагадаємо, 19-річна Лілі-Роуз активно бере участь у модних фотосесіях і навіть знімається в кіно. На цей раз спокуслива дівчина прикрасила обкладинку липневого номера Vogue Russia.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дочка голлівудського актора Джонні Деппа Лілі-Роуз Депп і його колишня дружина актриса Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці в Торонто.

Також "Знай.uа" писав, модель і дочка Джонні Деппа була помічена папараці в досить неохайному вигляді.