У четвер, 4 жовтня, у Центральному будинку літераторів Москви відбулось прощання зі знаменим артистом Романом Карцевим, який на 80-році життя помер 2 жовтня.

Актора, гумориста, родом з Одеси, прийшли провести в останню путь багато російських зірок, зокрема серед яких Михайло Жванецький та Примадонна російської сцени Алла Пугачова з чоловіком, гумористом Максимом Галкіним.

Зокрема серед знаменитостей на похорон прийшли артисти Марк Розовський, Клара Новікова, Олександр Калягін, Михайло Гусман, близький друг Карцева.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щоб попрощатися із гумористом на траурний захід прийшли десятки людей, серед яких — його родичі, друзі та колеги.

Пугачова

Зазначимо, що церемонія прощання була закритою і потрапити в будівлю ЦБЛ могли далеко не всі бажаючі. Кожен із тих, хто прийшов на церемонію прощання міг взяти слово й поділитися думками з приводу трагедії. Зауважимо, що один із найближчих друзів Карцева Михайло Жванецький так і не скористався цією можливістю, ймовірно, через сильні переживання.

Пугачова з Галкіним з'явилися тільки ближче до середини заходу. Примадонна, яка тісно спілкувалася із відомим сатириком, проголосила зворушливу промову, розчуливши весь зал.

"Так, ми знали, що він хворіє, що у нього серце. Але не були готові втратити його людський, акторський талант. Роман ніби нас повеселив, а потім відправився веселити Бога. Знадобився там. Втрати таких людей — це не просто втрата, це шматок життя, землі, атмосфери. Ми стаємо бідними, біднішими. Величезне спасибі йому. Я не буду згадувати, що він для мене зробив", — розповіла Пугачова, додавши, що для неї Карцев був, "як брат".

Нагадаємо, в мережі пригадали відомі висловлювання Карцева та, зокрема, що вінговорив про політику, Путіна, війну тощо.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шанувальники пригадали найкращі монологи і пародії легендарного гумориста.

Також Знай.ua писав, що Алла Пугачова приголомшила приємною новиною.

Дивіться: Помер Роман Карцев. Чим запам'ятався артист