Відома російська співачка Алла Пугачова пішла зі сцени ще в 2010 році. Останні 8 років знаменитість присвятила родині і дітям, адже зараз живе в замку в селі Грязь. Варто зазначити, що артистка кардинально змінила імідж і добре схудла. Проте в честь свого 70-річчя вирішила підготувати нову програму, з якою виступить в декількох містах.

Раніше Примадонна в основному виступала в широких сукнях і різних балахонах, однак зараз її можна часто побачити в коротких шортиках, спідницях і шкіряних штанах. Так, у співачки з'явився особистий стиліст Алішер, який зробив її значно молодшою.

15 квітня 2019 року Аллі Борисівні виповниться 70 років і Алішер розповів, про плани артистки: "Костюми для Алли Борисівни ми робимо постійно, але до сольнику за ними ще не добралися – поки записуємо пісні".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

З нагоди ювілею Пугачова дасть 20 сольних концертів, які пройдуть у Москві, Петербурзі, Ізраїлі, Німеччині і Америці. Правда поки офіційної інформації на цей рахунок немає. Ймовірно, організатори та сама зірка намагаються зберегти інтригу. "Думаю, Пугачова повернеться на сцену. Вона гарна! Вся справа в новому репертуарі, а наші пісні – вічні, вони живуть вже 30-40 років", – заявив поет Ілля Рєзнік, до якого Алла Борисівна нещодавно звернулася за новим хітом.

Нещодавно Алішер опублікував ролик зі знімального майданчика в Instagram і подякував артистці за співпрацю. Кліп повинен вийти якраз до ювілею Пугачової. "Алла дуже переживає, що дуже давно не знімалася. Хоча ролик виходить бомбічний, і вона там нереальна. Матеріалу назнімали тонну, монтаж йде важко. Потрібно грамотно все зробити, щоб Алла в ролику була такою, якою я її знаю особисто",– зізнався стиліст порталу Dni.ru.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.

А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.