Багато фанатів зраділи від новини про те, що британська актриса Хелен Міррен знову з'явиться на екранах.

Як повідомив HBO, в основу чотирьох епізодів картини ляжуть відносини імператриці з її фаворитом Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк.

акторка

Відповідно роль імператриці Катерини II дісталася Міррен.
Перші костюмні знімки вже опубліковані в Twitter.

У мережі вже з'явилася інформація про те, що серіал буде присвячений останнім рокам життя Російської імператриці, а в основу чотирьох епізодів ляже історія її взаємовідносин з Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк.

Філіп Мартін стане режисером серіалу. Однак дата випуску першої серії поки що залишається в секреті.

Будемо стежити за подальшим розвитком подій.

До слова, вийшов трейлер фільму "Віце-президент" з Крістіаном Бейлом у головній ролі, який вийде на великі екрани вже 25 грудня. Актор зіграє колишнього віце-президента США Діка Чейні.

Для виконання ролі Бейлу довелося пройти через ряд метаморфоз: він набрав 20 кілограм, поголився наголо і висвітлив брови. Крім знаменитого виконавця ролі "Бетмена" у фільмі з'явиться Емі Адамс у ролі дружини Чейні і Сем Рокуелл в ролі Джорджа Буша Молодшого.

актер

Сюжет розповість про Діка Чейні як про одному з найбільш могутніх і впливових віце-президентів в історії США. Чейні служив під керівництвом Джорджа Буша мл. з 2001 по 2009 рік, раніше попрацювавши з Річарда Ніксона, Джеральдом Фордом і Джорджем Бушем старшого. Дік відомий світу як затятий прихильник боротьби з тероризмом. У 2009 році йому довелося залишити посаду.

Серед акторів також засвітилися Білл Пуллман, Джессі Племонс, Елісон Пілл, Тайлер Перрі, Ши Уігем, Кейли Спейні, Едді Марсан, Лілі Рейб і Білл Кемп.

Режисером став Адама МакКей. У продюсерів помічені Бред Пітт, Діді Гарднер, Джеремі Клайнер, Уїлл Феррелл і Кевін Дж. Миссик.

Нагадаємо, культова американська співачка Леді Гага ніколи не переставала шокувати весь світ яскравими вбраннями і зухвалими вчинками. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала дуже незвичайний для неї образ - мінімум макіяжу і звичайна зачіска.

Як повідомляв Znaj.ua, зірка популярного російського серіалу "Інтерни" та багатьох інших Христина Асмус показала непристойний жест своїм фанатам, чим просто поставила фоловерів у незручне становище.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.