Популярна модель Емілі Ратаковски здатна завойовувати увагу армії фанатів не лише з допомогою напівоголених фотографій. Супермодель має активну соціальну і політичну позицію.

Вона зі своєю подругою, актрисою Емі Шумер, вирушила на акцію протесту в Нью-Йорку з гаслом на захист прав жінок. Демонстранти проникли в офіс Сенату Харт, щоб провести акцію протесту проти голосування за висунення Бретта Кавано у Верховний суд.

Мирні протести почалися у федеральному будівлі суду імені Е. Баррета Приттимена і продовжилися в будівлі Верховного суду. В ході акції поліція затримала багатьох жінок-демонстрантів, в тому числі Емі Шумер і Емілі Ратаковски.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Мою маму затримали разом з Емі Шумер, - написала у своєму Твіттері одна дівчина. - Емі зі мною привіталася на відео!"

Перед тим, як увійти в будівлю Сенату, Шумер і Ратаковскі приєдналися до сенатора Кірстен Джиллибранд, яка зверталася до демонстрантів. Незабаром поліція почала затримувати протестантів.

У своєму Твіттері Емілі Ратаковски написала: "Сьогодні мене заарештували, під час протесту проти висунення в Верховний суд Бретта Кавано, людини, яку звинувачують у сексуальному насильстві. Чоловіки, які заподіюють біль жінкам, не можуть займати такі посади".

Нагадаємо відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість позувала для мексиканського видання культового глянцю Vogue. Так, образ дівчини вийшов досить зухвалим, з нафарбованим, шкіряними нарядами і дуже пухнастою шубою.

Також стало відомо, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила з душем, як по телефону.

Нагадаємо Емілі Ратаковски завжди хвалиться ідеальним тілом, рекламуючи власний бренд купальників.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" груди Ратаковски вискочила з сукні прямо в ресторані.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковски осідлала красеня, і це не її чоловік.