Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість весь час показує пишниі форми, над якими наполегливо тренується. Так, дівчина залишилася в одному тільки мереживному боді, щоб дізнатися у фанатів, чи гідна вона стати ангелом Victoria’s Secret.

"Як думаєте, хлопці, ці нереальні форми гідні потрапити до @victoriassecret?", - поцікавилася Чері. Фолловери ж почали розхвалювати апетитне тіло. Деякі писали, що Ана могла б стати моделлю Victoria’s Secret, однак були і ті, хто зазначив, що модельному агенству потрібні зовсім інші дівчата.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.