Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Так, кожний четвер артистка афішує свій влог на YouTube, в якому показує цікаві моменти закулісся.

"За Київським часом 15.00, а це значить що на моєму #YouTube channel новий Влог!!!!Посилання в профілі!😊😘 Рєбят, хочете знати, що відбувається за лаштунками? Дивіться новий Влог на моєму каналі! Підписуйтесь! Посилання в профілі😁", - поділилася новинами Нікітюк. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Так , ви реально виграєте !!!! Ось 100%", "Лесю, Ви-найкраща!!!!💋", "Леся, Ви бомба! одужуйте, і удачі Вам в танцях! Обожнюю Вас😍👏🔥", "Леся ти крута,обожнюю тебе з твоїми жартами", "Лесюня, шоу виграє ваша пара однозначно! Тебе дуже всі люблять!😘💖💖", "Пласмаса лопнула здулись штанці)))", "тигриця🐯".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.