Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Крім участі в проекті "Танці з зірками", знаменитість не перестає вести шоу "Хто зверху?", на "Новому" каналі. Так, артистка похвалилася відмінною новиною - програма стала лідером за рейтингами переглядів.

"Новина про ті що #хтоЗверху лідер за рейтингами, додала мені сил! @novy_channel Я вас Лю❤️🤘🏻і тобі @siriy_ua @pedanos 🙈ми красунчики😘🙏😁 Друзі! Сьогодні мене поставила на ноги новина про те що наша програма #хтоЗверху Лідер!!! Я так рада, бути частиною успішного проекту! Здавалося б, після улюбленої програми #орелирешка про успіх можна було і забути! Але ні! Завжди треба йти вперед! І кидати виклик! Старатися, працювати і все вийде! Спасибі вам, дорогі глядачі, що ви з нами! З командою @novy_channel #цветнастроеньякрасный 😘❤️💃 ", - поділилася відмінною новиною Нікітюк. Фолловери ж взялися коментувати: "Супер))заслужено ) дуже рада за вас і дякую вам за таку роботу 😘😇", "Ти кльова🌶👍💗", "На даний момент найцікавіша передача по телебаченню 👍За вами цікаво спостерігати,три мої найулюбленіші ведучі", "Леся добре що ви є.Побільше б таких позитивних людей.Запальничка!👍😙", "Хочете я вам скажу, чому лідер ? Тому шо ви там ! Хай вся команда проекту дякує вам, ви - унікальна ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.