Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників відвертими фотографіями. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram два фото в облягаючому боді з дуже глибоким декольте і запропонувала користувачам вибрати, яке їм подобається більше.

Треба сказати, що реакція на такі провокаційні знімки не змусила себе чекати. Багатьом підписникам припало до смаку і перше, і друге фото і вони почали нахвалювати апетитні форми зірки.

"Ти просто офігенна. Найкрасивіша співачка", "Досконала дівчина. Богиня", "Відмінний новий образ у Вас", "Лялечка", "Скрізь сексі", "Без різниці, що там, що там гарна!", "Шикарна", "Сексуальна", - пишуть шанувальники в коментарях, а також ставлять номер фото, яке сподобалося найбільше.

Проте не всім до вподоби така публічна розкутість зірки. Багато хто все ж засуджують Аліну Гросу за такі сміливі фото. До того ж, незрозуміло, навіщо вона їх викладає.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Цицьки вже в екран не влазять…», «Бджілка вже не та», «У тебе такі Гросу», «А де вино і доміно? А де кіно і німці?», «Груди все ростуть, як гриби після дощу», «Юний максималізм», «Така гарненька була в дитинстві», — остудили палку зірку користувачі.

Раніше повідомлялося, що груди запроданки Гросу покусали чи то бджоли, чи то пластичний хірург. Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим кадром. Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спокусливому ролику Гросу продемонструвала свої величезні груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її переваги.

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданкою "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.