Тонке волосся - не біда, головне, що їх легко укладати. Ці знаменитості знайшли спосіб замаскувати свій невеликий недолік і виглядають просто чудово. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Камерон Діаз

Щоб зачіска виглядала об'ємно, Камерон використовує спеціальні спреї, які допомагають їй зафіксувати їх від коренів, і користується мусом, який надає пасмам щільність.

Наталі Портман

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наталі візуально додала обсягу волоссю за допомогою спеціального світлого фарбування. Це покриття називають – мультитональним. Навіть з простим укладанням волосся виглядають набагато густішим.

Ума Турман

Ума Турман впоралася зі своїми тонким, рідким волоссям за допомогою голлівудських кучерів, які фіксує за допомогою кремів для обсягу і м'яких фіксаторів.

Кейт Бланшетт

Кейт з'являється на публіці з короткою стрижкою і невеликим начосом, який фіксує спеціальними засобами — такі прийоми додадуть обсяг будь-якому волоссю.

Кіра Найтлі

Кіра Найтлі виправила ваду завдяки спеціальній стрижці. Різна довжина пасм дозволяє їй зробити зачіску більш живою і динамічною, а за допомогою прикореневих фіксаторів її укладка стає ідеальною.

Інгеборга Дапкунайте

Легка, градуйована стрижка Індеборги, яка не змінюється вже кілька років, і світлі пасма, що додають об'єм, роблять зачіску зірки візуально густішою.

Крістіна Орбакайте

Крістіна вдається до класичного мелірування з великою кількістю світлих пасм і укладки за допомогою круглих щипців великого розміру.

Нагадаємо, незважаючи на поширену у сучасному світі моду видаляти з тіла всі небажані волоски, є знаменитості, які впевнені: все повинно бути натурально! Ці зірки ніколи не голять "там".

Як раніше повідомляв Знай.ua, голлівудська актриса Наталі Портман розвінчала найбільш поширені міфи про веганство.

Також портал Знай.ua писав, знаменитості такі ж люди, як і ми. Деякі з них люблять погризти нігті, деякі - покурити. Читай про шкідливі звички 10 знаменитих жінок.