Популярна британська співачка Дуа Ліпа часто радує своїх підписників гарячими фото. Як будь-яка модниця, дівчина любить похизуватися перед публікою в стильних нарядах і не забуває сфотографуватися для своїх фоловерів в Instagram.

На днях Дуа Ліпа розмістила на своїй сторінці нове фото з вечірки, на якому вона постала в стильному костюмі, який більше нагадує шкільну форму. Судячи з фону, сфотографували дівчину у курилці клубу в американському Лос-Анджелесі.

Для вечірки дівчина вибрала мереживний топ, синій картатий корсет і таку ж коротку спідницю. А завершила образ довгим піджаком, теж у клітку, але з шкіряними вставками на плечах.

На обличчі зірки можна побачити яскравий макіяж з виразними чорними стрілками. Коротке волосся Ліпа уклала назад. А на ніжки взула чорні черевики на високих підборах. Що британська співачка робила в американській Каліфорнії, вона не повідомила.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дуа Ліпа приміряла сукні українського дизайнера. Відома британська співачка Дуа Ліпа похвалилася стрункою фігурою в сукні лондонського дизайнера з українського походження Наташі Зінько. Нові знімки Дуа Ліпа опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Варто відзначити, що Зінько народилася в Одесі.

Крім того, варто додати, що зараз співачка відпочиває в Тайбеї, що знаходиться на острові Тайвань. Так, Дуа Ліпа зробила екстремальне фото на перилах оглядового майданчику на вершині Слонової гори, чия висота становить 183 метра.

До речі, це не вперше британська співачка вибирає речі від українських дизайнерів. Нещодавно зірка засяяла на вулицях Нью-Йорка в провокативну вбранні від Marianna Senchina. Пізніше для концерту Дуа Ліпа наділа пікантне плаття, яке створила український дизайнер з Києва Ksenia Schnaider.

Нагадаємо, популярна британська співачка вибирає вбрання українських дизайнерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дуа Ліпа з'явилася перед фанатами без трусиків.

Також портал "Знай.uа" писав, що епатажна співачка Леді Гага кардинально змінила імідж.