Відома голлівудська актриса Дакота Джонсон, яка зіграла головну роль у культової трилогії "50 відтінків сірого", сходила з подружкою в боулінг. Дівчата добре повеселилися, а актриса ще й опублікувала цікавий знімок свого дозвілля.

Так, на сторінці Дакоти Джонсон в Instagram з'явилася кумедна фотографія з вагітною подругою. На знімку дівчата позують з величезними животами. Ось тільки подружка тримається руками за справжній вагітний живіт, а Дакота Джонсон приклала до черева куля від боулінгу і теж прикинулася "вагітною".

На фото актриса позує в простеньких сірих джинсах і зеленій футболці – цілком собі відповідний практичний лдяг для гри в боулінг. Дакота розпустила волосся і прийшла в боулінг без макіяжу. Судячи з того, як дівчата мило посміхаються, повеселилися вони на славу.

Зазначимо, що на сторінку Дакоти Джонсон в Instagram підписані майже мільйон шанувальників. А фотографія актриси з вагітною подругою менш, ніж за добу, зібрала близько 40 тисяч позначок "подобається" і чимало коментарів від фоловерів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно папараці підловили гуляючу по Лос-Анджелесу відому голлівудську актрису Дакоту Джонсон. Дівчина була явно не в кращому вигляді. Зірка популярної еротичної драми "П'ятдесят відтінків сірого" помітно поправилася після закінчення зйомок.

Варто нагадати, що заради ролі Дакота худла і не виходила зі спортзалу. На знімку чітко видно, як попливла фігура: стегна стали більшими, та й живіт вже не такий плоский, як раніше. Від її ідеальних 53 кілограми зовсім нічого не залишилося.

Нагадаємо, творці "50 відтінків свободи" почули вирок критиків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "50 відтінків сірого" шокував подробицями постільних сцен.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дакота Джонсон вперше заговорила про роман з солістом Coldplay.