31-річний актор Том Фелтон опублікував в Instagram рідкісний загальний знімок з 29-річним актором Деніелом Редкліффом, повідомляє ZiK.

Сильно подорослішали, обзавелися зморшками, щетиною і кошлатими зачісками, Том Фелтон і Деніел Редкліфф зовсім не схожі на своїх персонажів в екранізаціях книг Джоан Роулінг - маленьких чарівників Драко Мелфоя і Гаррі Поттера. Як з'ясувалося, артисти зустрілися практично в театрі.

"Обов'язково Сходіть! Він просто неймовірний у виставі "Тривалість життя як факт", - закликав своїх підписників Редкліфф на постановку на Бродвеї.

Його фоловерів у відповідь висловлюють повну ейфорію з приводу фотографії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

"Будь Ласка, скажи, що ви десь разом знімаєтеся", "Моє бідне серце, ви обидва такі милі", "Це фото - сама досконалість", - пишуть вони, анітрохи не бентежачись змін у зовнішності своїх улюбленців.

На Reddit з'явився короткий уривок тизера неанонсованої рольової ААА-гри у всесвіті “Гаррі Поттера”. Відео знято на телефон, але навіть так видно опрацювання героїв, локації і редактор персонажів. Наголошується, що це гра топового класу, так що аматорські вставки і дешеві спецефекти очікувати не варто.

Також ми писали, що двадцятидев'ятирічний Деніел Редкліфф і його кохана Ерін Дарк, яка старша за нього на 4 роки, рідко з'являються разом на публіці. Тому шанувальники актора були безмежно раді побачити нові знімки, зроблені нещодавно папараці.

Парочку застукали під час прогулянки з собакою в Нью-Йорку. Ні Деніел, ні Ерін не хотіли привертати до себе уваги: на акторі була кепка, а дівчина сховалася під капюшон. Але все одно вони виглядають шалено милими!

Нагадаємо, у мережі показали секретну гру по всесвіту Гаррі Поттера.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" герої всіма улюбленого "Гаррі Поттера" старіють, як і всі люди, незважаючи на їхні здібності.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що переодягнути легендарних чарівників з фільмів про "Гаррі Поттера" вирішила арт-директор однієї з компаній.