На шостому кастингу шоу "Х-Фактор-9" суддів здивувала поява на сцені відомої української співачки Ніни Матвієнко

Відеозапис з'явився на Youtube-каналі.
Як стало відомо, співачка прийшла підтримати одного з учасників. Цікаво, що ним виявився француз Поля Манондиза. Він приїхав в Україну, щоб побудувати свою кар'єру. Почати вирішив саме з кастингу популярного телевізійного проекту.


Співак виконав композицію Mozart Opera Rock "J'ai accuse mon père". А вже після його виступу на сцену піднялася Ніна Матвієнко. Чоловік назвав її «своєю мамою в українському шоу-бізнесі». Пояснив це француз позитивною енергією, якої заряджає відома співачка.

"Дружина показала його в записі, як він співає "Квітка-душа". Він лише сказав, що дуже хоче познайомитися з цією співачкою", - поділилася Ніна Матвієнко.

Не дивно, що іноземний виконавець отримав 4 «так» від суддів. Тепер його чекає наступний етап, в якому він повинен буде проявити свої вокальні дані. У соціальних мережах користувачі відреагували неоднозначно. Більшість вважають, що це піар телешоу, хоча сам виступ схвалюють.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Нічого особливого... І кумівство Ніни Матвієнко в цьому випадку - взагалі тут зайве...", - пишуть користувачі в коментарях під відео. При тому, що багатьох голос француза підкорив і йому пропонують обов'язково заспівати дуетом з Олегом Вінником. "Французька харизма і вокал стосуються душі, не знаю, навіщо він тут, якщо він вже готовий співак", "Дует з Вінником обов'язковий! Вони просто порвуть всіх!", "Стильний дядько, і заспівав здорово, один з найкращих виступів ефіру", - пишуть глядачі під відео.

Нагадаємо, раніше MONATIK поделівся з шанувальниками найціннішим.
Як повідомляв портал "Знай.uа" романтичний Бабкін заспівав з найближчою людиною: відео.
"Знай.uа" писав, близнюк Винника нахабно намагається вкрасти у нього вовчиць.