Популярний український співак Дмитро Шуров, відомий як Pianoбой, не дивлячись на зайнятість у ролі судді шоу "Х-Фактор", продовжує гастролювати країною та радувати фанатів новими концертами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Днями співак розповів прихильникам про кумедний випадок, який стався з ним на концерті у Чернівцях, який відбувся в суботу, 6 жовтня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Неймовірна атмосфера та спів в унісон із сотнями прихильників – це не єдине, чим запам'ятається виступ Дмитра Шурова у Чернівцях. Курйозну ситуацію, що мала місце бути під час концерту, ще довго згадуватиме Pianoбой.

За словами артиста, у пориві емоцій він стрибнув зі сцени в зал до своїх прихильників. Люди в захваті підтримали його. Та от повернутись назад на сцену Дмитру Шурову було вже не так легко.

[quote author=""]"Коли я стрибнув до людей незаплановано (сцена дуже висока, зашита і не передбачала можливості залізти) – привітався і попросив місцевих охоронців підсадити, вони відповіли, що їм "не можна, служба". Я кажу: "Та годі, ви що, концерт же ж триває. Закиньте мене назад". А вони мені: "Не можна", – розповів співак.

Упродовж деякого часу Pianoбой намагався знайти вихід на сцену. Зрозумівши, що іншого вибору в нього немає, співак прямо посеред концерту самотужки почав видиратись на сцену.

"Дерся, як сам Брюс Лі, а сестра тягнула. Мабуть, смішно виглядало збоку", – додав Pianoбой.

Артист окрім того продемонстрував відео, на якому видно, як він зістрибнув зі сцени до прихильників та привітався з ними. Курйозного моменту повернення на сцену наразі не опублікували в мережі.


Нагадаємо, особистий мікроавтобус української групи Pianoбой потрапив в аварію, в результаті якої є загиблий і постраждалі.

Через зіткнення двох мікроавтобусів один загиблий і дев'ять постраждалих. ДТП сталося в ніч на 15 червня на трасі Київ-Чоп біля села Дуб'є Бродівського району Львівської області.


Як писав раніше Знай.ua, фронт-мен відомого українського гурту Ріапобой Дмитро Шуров поділився подробицями про те, як його в школі цькували однокласники.

Про це повідомляють ЗМІ.

Музикант поділився неприємними та навіть болючими спогадами в контексті представлення нової композиції "Все, що тебе не вбиває" на тему цькування дітей у школах.


Також Знай.ua писав про те, що український музикант Дмитро Шуров (Pianoбой) презентував новий кліп на пісню "Полуничне небо", в якому зображено ідеальну картинку із щасливими та закоханими людьми.