Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами 12-річної дочки. Так, Злата Мітчелл випустила свою першу колекцію одягу, а ось зіркова мама на радощах зворушливо назвала інших людей отарою овець.

"Сьогодні в рамках Junior Fashion Week відбувся показ колекції Злати Мітчелл @zlata_mitchell #whoareyouintheworld. Мене на бекстейдж перед показом донька не пустила. Колекцію я до дефіле не бачила: все несподіванкою хотіла залишити. Як я пишаюся дочкою: незалежна така, яка ніколи не була і , сподіваюся, не стане частиною отари. Модою і стрімким зверненням через неї дала знати - не можна зраджувати собі. Мріям . Покликанню. Потрібно егоїстично примощуватися під сонцем. Альпініст ти, чи вчитель географії ; танцівниця, чи авіатор; Почути себе важливо . І бажано вчасно . Чи кожен наважиться? Горда, що у 12 дитина починає так добре знатися на правилах життя. Дякую, Злата, за подарунок... До речі, гроші на створення колекціі донька взяла з продажів попередньої . За такими зухвальцями майбутнє.", - похвалилася Фреймут. Фолловери залишилися в шоці: "Оля бидловка,а корчить з себе пані."Отара" ...Мабуть страждає від пересичення,тому і "творить" красу.Отара це ви,вірніше паршива вівця.", "Так....про "отару" не очікувала прочитати.Відписуюся.", "Оля ти забула з якого ти стада?Що стосується колекції ,звичайний ринковий одяг ,його і так валом ,ніякої індивідуальності", "Це так не інтелігентно, Це так по жлобськи, за бичарськи представлено, жах!", "Цікаво хто купить таку коллекцію....)", "А чи нормально те,що дівчинка так фарбується косметикою в 12 років?", "😁 отара? Блиск! А ви хто?", "Світ моди ну аж ніяк не є "частиною отари"🙄.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішилр взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.