Відома українська співачка Аліна Гросу, яка активно виступає в Росії, вже досить давно викликає гучні суперечки в мережі своєю екстравагантною манерою обирати вбрання.

Фанати часто критикують українську красуню за передозування свого тіла різними косметичними процедурами, через які вона виглядає набагато старше 23 років.

Тим не менш співачка, здається, дуже задоволена своїм обличчям і фігурою, а тому регулярно публікує в мережі фотографії, на яких хвалиться ідеальними рисами обличчя і розкішними формами.

На цей раз Аліна розмістила в Instagram пару фото у відвертому топі з глибоким декольте, який не залишив байдужими її шанувальників. Свій спокусливий образ співачка доповнила великими сережками і яскравим мейкапом.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим знімком. Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спокусливому знімку Гросу продемонструвала свої немаленьки груди, а також оголені ноги.

Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її принади. Багато фанатів молодої виконавиці засумнівалися в природності яскравої зовнішності Гросу. Особлива увага була прикута до її грудей.

Варто нагадати, що скандальна українська співачка та акторка Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, здивувала шанувальників відвертими знімками. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Гросу позує в сексапільному червоному напівпрозорому халаті. Зірка розповіла дописникам свого мікроблогу про те, як почався її робочий день.

Нагадаємо, альфа-самець на модній тачці: запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Як повідомляв Знай.uа до "вулику" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.

Знай.uа писав, бджілка Гросу залетіла у вулик до одруженого чоловікова: новий скандал в мережі.