Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком зі старшою донькою Норт в Instagram. Так, знаменитість вивела у світ маленьку, надівши на себе дуже незвичайний костюм зі зміїним принтом. Не всім шанувальникам сподобався знімок, адже зіркова мама нафарбувала дівчинку.

За 5 годин кадр набрав 850 тис. лайків. Фолловери ж почали писати, що костюм більше нагадує шторку для душу, а також відзначати, що у Норт на очах видно персикові тіні. Були і ті, що дивувався, чому це Кім не відштовхнула доньку, щоб зробити окремий кадр.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.