Відомий український співак і музикант, учасник конкурсу «Євробачення-2018» Melovin потішив фанатів на своїй сторінці Instagram. Так, знаменитість презентував нову ліричну пісню під назвою "З тобою, зі мною, і годі". Артист запропонував всім бажаючим послухати повну версію треку на його YouTube - каналі.

"З тобою, зі мною, і годі. Прослухати пісню можна на моєму #YouTube каналі! Посилання у шапці профіля! Друзі! Ви неймовірно талановиті! Мені дуже приємно працювати з кожним із Вас! Я впевнений, що це далеко не остання наша творча зустріч! Ціную кожного!", - подякував своїй команді Melovin. Фолловери ж взялися коментувати: "Меле дякую тобі за таку пісню ти ліпший люблю тебе🔥🔥🔥🖤😘❤️😍", "Сказати ,що це неймовірно, це нічого не сказати!!! Божееее, дякую тобі величезне !!! На повторі💕💕", "Знаєш, Мел ти дивовижна людина, твою музику я слухаю коли мені дуже погано і в найщасливіші моменти, спасибі 💗", "Неймовірна пісня 🔥😍".

Як повідомляв "Знай.uа" Melovin розповів правду про стосунки з чоловіками.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Melovin кардинально змінив імідж.

А ще Melovin озвучив найсмішнішого персонажа з "Монстри на канікулах".