60-річна голлівудська актриса Шерон Стоун виклала у мережу фото, на якому відпочиває зі своїм молодим коханцем. 41-річний Анджело Боффа, судячи з усього, прекрасно проводить з нею час, незважаючи на чутки про розставання.

На спільному знімку зірка кіно сидить спиною до камери, а їй на ноги ніжно приліг коханий Анджело. Закохані катаються на яхті біля островів у Іспанії.

Як відомо, Анджело займається торгівлею нерухомістю і живе в Цирюху, звідки часто їздить на Ібіцу. З Шерон він познайомився в грудні минулого року.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Іноземні ЗМІ багато писали про майбутні заручини пари, а нещодавно почали повзти чутки про їх розставання. Сам Боффа підтвердив цю інформацію в одному з інтерв'ю. Однак, судячи з фото, щаслива пара знову разом.

Раніше повідомлялося, що відома на весь світ актриса Шерон Стоун у свої 60 років може похвалитися чудовими формами. На сьогоднішній день вона струнка, підтягнута і легко може дати фору багатьом своїм молодим колегам. Днями в Instagram зірка опублікувала знімок, на якому вона сидить в купальнику в позі лотоса і читає книгу.

"Дуже красиве тіло", "красуня" — це лише мала частина компліментів, якими обсипали зірку її підписники. І з ними, впевнені, погодився коханий зірки — 41-річний італієць Анджело Боффа, з яким актриса зустрічається з початку нинішнього року (і навіть, подейкують, збирається за нього заміж).

До речі, на фото Стоун зображена без грама косметики. Знімки без макіяжу в її Instagram з'являються не так вже й рідко, що, безумовно, для знаменитості такого масштабу є досить сміливим вчинком.

Нагадаємо, Шерон Стоун відсвяткувала свій 60-річний ювілей. На честь цього вона взяла участь у пікантній фотосесії для The New York Times, де приміряла бандажну білизну, а також розповіла про улюблені засоби по догляду.

Раніше Знай.ua повідомляв, які зірки Голлівуду дивують своїм інтелектом.

Також Знай.ua писав, Шерон Стоун розповіла, як виглядати королевою без пластики.