У вівторок, 9 жовтня, стало відомо, що 33-річна російська співачка й солістка гурту Serebro Ольга Серябкіна прийняла рішення покинути жіночий колектив. При цьому до початку 2019 року дівчина продовжить виступати в складі групи.

Про це повідомила Ольга на відео, яке опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Серябкіна пояснила, що рішення далося їй нелегко, але це її власний вибір і він дуже важливий для співачки. Також зірка пообіцяла, що ще довгі роки буде запалювати серця глядачів на сольних концертах під псевдонімом Molly.

Ольга Серябкіна

«Я не спала всю ніч. Записала це відео і не змогла викласти. Не знаю взагалі як написати цю фразу, але... Я прийняла рішення, яке для мене дуже важливо. Я ЙДУ З SEREBRO. Говорити зараз про те, що я відчуваю дуже складно. Тому що з одного боку я залишаюся вдома, в MALFA і зможу повноцінно займатися MOLLY, робити власну музику. А з іншого – йду з групи, яка була і залишається частиною мене. Я пишу все це, хоча попереду у нас ще багато концертів – РАЗОМ У ТАКОМУ СКЛАДІ МИ БУДЕМО ДО 2019 РОКУ. Але мені важливо сказати це, коли я вирішила, поговорила з Максом. Він мене зрозумів і сказав "дій". SEREBRO – така величезна історія. Вона воскрешає своєю музикою, примушує радіти й плакати. Це не закінчиться ніколи, я точно знаю», - написала Ольга в соцмережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відхід співачки підтвердив і Максим Фадєєв, продюсер групи. Він підкреслив, що дівчина буде користуватися послугами продюсерського центру MALFA, але стане розвивати свій сольний проект.

Нагадаємо, що Ольга Серябкіна солістка групи SEREBRO знову епатувала на сцені, глядачам вдалося розгледіти практично всі її принади.

Як повідомляв портал Знай.uа, російська співачка і колишня солістка групи Serebro Олена Темнікова зовсім нещодавно опублікувала свіжий кліп.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Серябкіна перед початком останнього концерту сезону зробила фото в чорному купальнику.