У свої 37 років Кім Кардашьян зовсім не думає осісти і долучитися до когорти домогосподарок. Замість цього вона щодня експериментує не тільки з зовнішністю, а й епатажним вбранням.


В оточенні красуні з апетитними формами подейкують: вона постійна клієнтка відомих пластичних хірургів, на її рахунку – численні ін'єкції ботокса, адже Кім панічно боїться постаріти, тому прибирає у такий спосіб всі зморшки на обличчі.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Але прихильники не оцінили таких старань: обличчя моделі не викликало захвату, а швидше навпаки – тепер Кардашьян виглядає, немов воскова лялька, принаймні, так пишуть користувачі у коментарях:

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Чудовисько з вареником на обличчі!", - обізвали фанати Кім, зазначивши, що знаменитість також переборщила і зі збільшенням губ.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян


Фотографи відобразили Кім з "новим обличчям" не так давно, судячи з усього – після чергової косметичної процедури. Чи зупиниться вона і перестане робити уколи, поки не ясно. Все ж таки, краса вимагає реальних жертв, а не тільки доглянутих сідниць.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян


Дивіться: Кім Кардашян відвідала Вірменію, свою другу батьківщину


Нагадаємо, Кайлі Дженнер поекспериментувала з вінілом та латексом.
Як повідомляв Знай.ua, Кардашьян опублікувала пікантну фотосесію в душі.
Також Знай.ua писав, російська Кім Кардашьян влаштувала справжній фурор у мережі своїми сідницями.