Відома співачка Селена Гомес, одна з найпопулярніших користувачів соціальної мережі Instagram, вирішила залишити її. Співачка розповіла, що хоче відпочити.

Треба сказати, що дівчина вже досить давно міцно утримує позицію найпопулярнішої в Instagram, адже на неї підписані 144 мільйони користувачів. Серед її шанувальників є як вірні фанати, які цінують творчість американської артистки, так і багато хейтерів – особливо багато останнім часом. Можливо, внаслідок слів недоброзичливців із-за її розставання з The Weeknd, а також з-за розриву відносин з Бібером і його одруженням з Хейлі Болдуін, вона вирішила покинути мережу на невизначений термін.

"Дивлюся на себе в дзеркало... Як ідіотка! Свіжі новини: я беру тайм-аут в соціальних мережах. Знову. Я вдячна соціальним мережам за те, що ви можете почути мій голос і думки. В рівній мірі я вдячна за можливість зробити крок назад і почати жити справжнім моментом. Просто пам'ятайте, що негативні коментарі можуть поранити почуття кожного", – такі слова з'явилися в особистому профілі Селени.

Цікаво, що разом таким одкровенням співачка опублікувала досить життєрадісне фото абсолютно щасливої людини. Коли шанувальники зможуть знову побачити свою улюбленицю, поки залишається загадкою. Та й взагалі, чи повернеться вона?

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Зазначимо, що станом на 2018 рік Селена Гомес посіла другу сходинку у рейтингу найбагатших зірок в Instagram. Її заробіток за одну рекламну публікацію становив близько 800 тисяч доларів. Селену в цьому році змогла випередити тільки відома світська левиця Кайлі Дженнер. У 2017 році Селена Гомес перебувала на першій сходинці "багатого" рейтингу. Ще рік тому у неї було близько 122 мільйонів підписників і теоретично вона могла брати за рекламні пости по 550 тисяч доларів за 1 повідомлення.

Нагадаємо, заручини колишнього перетворила Селену Гомес на щось страшне.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що користувачі накинулися на найпопулярнішу дівчину в Instagram.

Також портал "Знай.uа" писав, що найпопулярніша дівчина Instagram впала в депресію.