Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість записала коротеньке відео, позуючи перед дзеркалом. Так, дівчина прорекламувала джинси відомого бренду, які зовсім не прикривали її величезну п'яту точку.

Зв 17 годин ролик зібрав 575 тис. переглядів. Фолловери ж залишилися в захваті. Деякі здивувалися тому, що Чері нарешті позує в одязі. Були і ті, хто зазначив, що Ана останнім часом тільки те й робить, що показує свій зад.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.