Російський шоумен і відомий комік Максим Галкін фактично спростував чутки про розлучення з Аллою Пугачовою.

Останні кілька днів в пресі обговорюється можливе розлучення Максима Галкіна з примадонною радянської естради Аллою Пугачовою. Приводом для цього стали чутки про роман Галкіна з 33-річною ведучою Юлією Баранівською.

Підігрівало чутки і те, що сам Галкін відмовився давати будь-які коментарі з цього приводу.

І от після всіх цих "новин" про розлучення Масим Галкін опублікував перше спільне фото зі своєю дружиною. Знімок він розмістив в Instagram.

На фото зображені Алла Пугачова, її дочка Крістіна Орбакайте, сам Галкін а також радянська і російська актриса театру і кіно, театральний режисер Галина Волчок.

"Досі під враженням від пронизливого вистави" Двоє на гойдалках "в" Современнике "з Крістіною і Кирилом Сафоновим в головних ролях. Спасибі нашій улюбленій Галині Борисівні Волчок, яка побачила в Христині цей образ. Кристина і Кирило були яскравими, органічними, а їх герої вразливими, живими. Вийшло !!! ", - підписав фото Галкін.


А через кілька годин Галкін на своїй сторінці в Instagram розмістив знімок, який трохи раніше з'явився в мережі. На ньому Пугачова з візком, в якому сидить п'ятирічний Гаррі йде повз стелажі в звичайному магазині.

"Закуповуються. Вчора Алла з Гаріком були в магазині - їх хтось сфотографував. Шанувальники Алли опублікували у себе в акаунтах. Куди б дружина не пішла - обов'язково хто-небудь зробить фотозвіт. В невіданні не залишишся ", - підписав знімок Галкін.


Нагадаємо, у мережі активно обговорюють чутки про те, що шлюб Алли Пугачової і Максима Галкіна тріщить по швах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Галкіна опублікував ролик, на якому гуморист тримає на плечах красуню Юлію Барановську.

Також "Знай.ua" писав, у мережі з'явилися провокаційні знімки Світлани Лободи, після яких батьківство її доньки Тільди почали приписувати Максимк Галкіну.