Не встигла Алла Пугачова відійти від скандалу з ймовірною зрадою Максима Галкіна, як її молодша колега по сцені підлила масла у вогонь і без того важких буднів Примадонни. Нещодавно у мережі з'явилися провокаційні знімки Світлани Лободи, після яких батьківство Тільди почали приписувати зовсім не німецькому рокеру.


Фанати пліткують, що нібито друга дитина співачки народжена саме від російського гумориста.

Лобода і Пугачова
Лобода і Пугачова

Лобода поки відмовчується з цього приводу, але знайшлися ті, хто помітив у ній втілення Алли Борисівни у юності – мовляв, артистки чимось схожі. Хоча чим саме – невідомо. Припускають, Світлана нагадує Пугачову своїм жорстким характером і образом фатальної жінки.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще


Так само робила і дружина Галкіна у молоді роки. Прихильники твердо переконані в тому, що Пугачова чудово обізнана про "пригоди" свого молодого чоловіка, дозволяючи йому гуляти на стороні, щоб зберегти Галкіна в сім'ї.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою


Фанати вважають, що Лобода і Галкін спілкуються через соцмережі, приховуючи свої особисті листування, однак, постійні лайки під публікаціями української співачки шоумену приховати все ж не вдалося.

Лобода і Пугачова
Лобода і Пугачова

У Instagram-акаунті Лободи з'явилася публікація, в якій вона ніби насміхається над хворий 69-річної Пугачової, знущаючись над нею після роману з Галкіним.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін


Задоволена посмішка і підпис – " Твоє здоров'я" залишили по собі чимало питань. Втім, сам "герой дня" коментувати ситуацію не захотів – вистачить з Галкіна скандалу з українкою, від якого він постійно відмахується.


Дивіться: Алла Пугачова аплодувала Лободі стоячи на концерті у Юрмалі


Нагадаємо, в оточенні Пугачової заговорили про розрив стосунків із Галкіним.
Як повідомляв Знай.ua, Галкін покинув Пугачову заради молодої моделі.
Також Знай.ua писав, розкрито всю правду про ймовірну коханку Галкіна.