Про те, що у стосунках Алли Пугачової та Максима Галкіна не все гаразд, зірковий бомонд Росії пліткує вже давно. Говорили про подружню зраду, переїзд з маєтку та багато іншого. Але як усе насправді, без домислів та фейків?


Пугачова та Галкін: фінал історії, чи тимчасові труднощі?

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін


Нещодавно друзі Примадонни тихцем почали натякати на ймовірне розлучення – мовляв, пара дійшла до точки неповернення. Сам Галкін навідріз відмовлявся коментувати ситуацію.
Але й не заперечив той факт, що знайшов заміну коханій – значно молодшу, Юлію Баранівську.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інтрижка, за версією таблоїдів, почалася ще влітку 2018 року, а потім дівчина ще й заявила про вагітність, гуморист нібито в терміновому порядку "намагався вирішити проблему" – був аборт, чи ні, певно, в курсі тільки сам фігурант скандалу. Пізніше обранець Пугачової попросив публічно більше ніколи не задавати йому подібних незручних питань.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін


Але від цього чуток менше не стало: мало не кожні вихідні Галкіна бачили то з однією супутницею, то з іншого, близькі терпляче чекають, чим усе закінчиться.

Баранівська, до речі, уродженка Харкова, працювала тривалий час в модельному бізнесі, згодом переїхала до Москви.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

На подіумі Галкін її вперше й побачив, і не зміг пройти повз юної красуні – але знову ж таки, це одна з версій, офіційно не підтверджена зірковим подружжям.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін


Пугачова на цю тему із чоловіком також "серйозно поговорила", їх застали зненацька у розпалі сварки, на вході в один з московських готелей.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Коли Примадонну атакували місцеві зіваки та журналісти, вона тільки відмахнулася від набридлого натовпу, не надто делікатно попросивши відійти подалі і не втручатися в особисте життя.


Дивіться: Пугачову та Галкіна застали зненацька в Юрмалі

Якщо зазирнути на кілька місяців назад, то Пугачова і раніше давала приводи для різного роду обговорень. У серпні цього року вся Росія була спантеличена звісткою про те, що вони з Галкіним планують назавжди виїхати з країни.

Адвокат родини колись неоднозначно обмовився: закохані відвідували Європу не просто заради відпочинку, вони намагалися оформити там посвідку на проживання, втім про яку саме державу йде мова, не уточнюється.

Паспорти зробити встигли, а от питання з дітьми так і не вирішили. Згодом ці чутки затихли, повернення до маєтку все поставило на свої місця. Але так чи інакше, розлучення могло стати тільки припущенням друзів, як розгортатимуться події, покаже час.

Дивіться: сімейний "замок" Пугачової та Галкіна, історія стосунків


Нагадаємо, у мережі показали сімейний маєток Пугачової та Галкіна.
Як повідомляв Знай.ua, в оточенні Галкіна заговорили про подружню зраду.
Також Знай.ua писав, Галкін опублікував епатажні знімки Пугачової.