Фанати Алли Пугачової ніяк не можуть заспокоїтися через таємницю сурогатного народження дітей співачка.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

Невтомні шанувальники постійно обговорюють тему, пов'язану з дітьми Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна.

Деякі користувачі мережі впевнені у тому, що одна з близьких подруг Пугачової є справжньою матір'ю її дітей. Було проведено невелике розслідування, в результаті якого багато фанати помітили явну схожість дочки Алли Пугачової з однією з близьких подруг співачки.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У зв'язку з цим фактом фанати прийшли до висновку про те, що Ліза не може стати спадкоємицею Примадонни, оскільки біологічно не є її дочкою. Однак версія про заморожені яйцеклітини за кілька годин була розкритикована.

Журналісти згадали одне з інтерв'ю з Примадонною, в ході якого вона говорила про спадщину. У її плани входило лишити весь спадок своїм онукам, а про своїх малолітніх дітей Пугачова промовчала.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Тому багатьом користувачам інтернету і журналістам здався логічним факт того, що Пугачова не є біологічною матір'ю своїх дітей.

Ні для кого не стане секретом факт того, що Аліна Редель є досить забезпеченою жінкою.

Можливо, якщо за допомогою сурогатного материнства у неї з'являться спадкоємці, то саме їм вона зможе передати накопичене нею за життя мільйонне майно.

Однак інші користувачі апелювали тим, що Ліза не може бути біологічним спадкоємцем Галкіна і Ределе, оскільки в той час технологія заморозки яйцеклітин була ще недоступною.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

Тому якщо Ределе дійсно заморожувала свій генетичний матеріал у той часовий період, можна зробити припущення про те, що біологічним батьком Лізи є невідомий чоловік, а не всім добре відомий артист.

Максим Галкін
Максим Галкін

Нагадаємо, сімейне життя примадонни російської естради Алли Пугачової і Максима Галкіна знаходиться під пильною увагою шанувальників, які помічають найменші деталі.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін


Як писав раніше Знай.ua, відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі.

Максим Галкін
Максим Галкін


Також Знай.ua писав про те, що в честь свого 70-річчя Алла Пугачова вирішила підготувати нову програму, з якою виступить в декількох містах.