Сімейне життя примадонни російської естради Алли Пугачової і Максима Галкіна знаходиться під пильною увагою шанувальників, які помічають найменші деталі.

Фанати давно підозрюють, що гуморист за спиною Пугачової таємно зустрічається з телеведучою Юлією Барановською, та зважитись на відкриті вчинки йому не дозволяють узи шлюбу. Про це пише видання vladtime.

Однак сім'я не заважає Галкіну виказувати своїй пасії знаки уваги, які підтверджують їхні стосунки.

Та якщо для користувачів мережі інтрига Максима – це просто зайвий привід попліткувати, то для Алли Борисівни зрада чоловіка – особиста трагедія. І знаючи характер примадонни, можна припустити, що вона не пробачить спроб відібрати в неї чоловіка.

У день весілля з Галкіним Пугачова сказала, що не хоче більше розлучатися, і сподівається на успішний шлюб. Але жінка, яка неодноразово розлучалась, може зважитись не на розірвання шлюбу, а на реальну помсту суперниці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Наступного року примадонна святкуватиме ювілей – їй виповниться 70. А це передбачає пишне святкування з великою кількістю зіркових гостей. Саме на цей захід можуть запросити Юлію Барановську в якості ведучої, адже вона має немаленький досвід.

Та ювілей Алли Борисівни може стати для коханки Галкіна фатальним. Пугачова отримає прекрасну можливість публічно зганьбити Барановську перед усім зоряним бомондом. Варіантів для публічного приниження є безліч, і Примадонна, будучи 5 разів у шлюбі, знає як мстити жінкам.

Нагадаємо, Алла Пугачова в честь свого 70-річчя вирішила підготувати нову концертну програму, з якою виступить в декількох містах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальники запідозріли, що Галкін з пугачовою збираються переїхати в Україну.

Також "Знай.ua" писав, Алла Пугачова розчулила численних шанувальників, розповівши, що для неї є щастя.