Відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі. Так, артист виклав відео, на якому він чистить фонтан у дворі свого особняка. Хто знімав ролик не відомо, але у кадрі також з'являється син Пугачової і Галкіна – Гаррі.

На відео гуморист у домашньому одязі – спортивках і толстовці – вміло і по-господарськи розчищає дно фонтану і паралельно коментує всі свої дії. Час від часу камера піднімається вгору, де на ганку стоїть Гаррі і щось підказує батькові. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати працю Максима Галкіна.

"Коли великий будинок, то і турбот багато", "Молодець, працювати на свіжому повітрі корисно для здоров'я", "Ну де ж знайти такого чоловіка? Максим – молодець, все встигає: і працювати, дружині і дітям час приділяти, і вести господарство у своєму замку", "Максим, на тебе завжди приємно дивитися. Молодець, видно, що господар", "Будинок, а особливо домоволодіння, завжди було клопіткою справою! А якщо ти ще й господар хороший, то шарудіти треба постійно!", - пишуть фоловери у коментарях до відео.

Дім Галкіна і Пугачової

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак. Багато зірок прославилися своїми грубими коментарями в бік колег по сцені. Однак цей випадок вразив світську тусовку. У мережі з'явилася інформація про те, що Ксенія Собчак опублікувала своє фото з відпочинку в Instagram, до якого додала підпис: «Тривала відсутність практики псує найкращу кваліфікацію: коли чертовка старіє, вона стає ангелом!». Галкін відразу ж вирішив прокоментувати пост і додав: «Тримайся, Ксенія! Не зачехляй свій лайномет! Ти завжди знайдеш, кого обкласти! Вір у себе! Ну, який з тебе ангел?».

Галкін і Пугачова

Нагадаємо, Пугачова в підлітковій міні-спідниці налякала фанатів худорлявістю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова з Галкіним пакують валізи в Україну.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі прогримів грандіозний скандал з Галкіним і спермою Кіркорова.