"Моя красуня зібралася на репетицію!" - так підписав фотографію Максим Галкін, яку опублікував у своєму профілі в Instagram. Слід уточнити, що відомий шоумен і комік не перестає радувати шанувальників знімками своєї сім'ї. Незважаючи на вік, російська співачка Алла Пугачова не забуває слідкувати за трендами сезонів і поспішає радувати фанатів відмінним смаком. Міні-спідниці, ультрамодне взуття, трендові кольори - все це можна помітити в стилі 69-річної артистки. До речі, навіть на просту репетицію Алла Борисівна не забуває одягнутися модно. На останньому фото вона показала осінній образ.

Щільні чорні колготки, міні-спідниця, яка відкрила ноги музичної виконавиці, лакові півчобітки на високому підборі і картатий бомбер - саме таким був вибір жінки. Образ виявився дуже яскравим і молодіжним, про що відразу ж написали шанувальники, засипав компліментами зірку.

Проте, були і ті, хто не на жарт занепокоївся здоров'ям улюбленої виконавиці. Так, деякі фанати попросили звернути увагу на перебір з схудненням.

"Такі худі ноги за віком негарно...", "Максим, зверніть увагу на здоров'я Алли Борисівни, по-моєму це вже перебір і пора зупинитися", - пишуть стурбовані фоловери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Не так давно зіркова пара шокувала своїх шанувальників, заявивши, що вони всією родиною переїжджають на постійне місце проживання в Кіпр. Але чутки були відразу ж розвінчані. Проте пізніше фанати вирішили, що вибір впаде на Україну.

Причиною таких підозр стали спроби Максима Галкіна вчити українську мову. Шанувальники тут же вирішили, що спочатку туди відправлять Лізу і Гаррі, а пізніше за дітьми поїдуть і батьки.

Наголошується, що причиною може стати занадто підвищена увага до старіючої Аллі Пугачовій, або те, що для дітей в Україні була знайдена відповідна школа. Як би то ні було, вивчення мов Максима Галкіна наштовхнуло на думки...

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.UA розповів, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.

Крім цього, Знай.UA повідомляв про те, що розповіла колишня дружина Володимира Кузьміна про дітей Пугачової від нього.