Останнім часом 69-річна примадонна Алла Пугачова дуже серйозно схудла й погарнішала. Стало відомо, що у співачки є особисті дієтолог, який стежить за тим, що і як їсть легенда радянської естради.

Так, саме за допомогою спеціаліста Алла Борисівна змогла позбутися 20 зайвих кілограмів. Як підсумок, тепер примадонна все частіше для виходу в світ обирає сміливі вбрання.

А ось на святкування дня народження дружини Ігоря Ніколаєва Алла прийшла в молодіжних рваних джинсах і яскравому жакеті. А на концерт Світлани Лободи співачка вбралася у шкіряні шорти і чорний топ.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Відомий російський гуморист Максим Галкін і примадонна Алла Пугачова вже сім років живуть у щасливому шлюбі. Зіркова пара разом зі своїми 5-річними дітьми Лізою і Гаррі проживає у справжньому замку у селі Грязь.

Сусіди знаменитостей кажуть, що Максим більшу частину часу проводить у російській столиці або на гастролях десь по країні, а ось Пугачова часто гуляє на місцевих ставках. Вести домашні справи зірці допомагає великий штат прислуги.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Однак з'ясувалося, що Галкін іноді сам наводить порядки в своєму замку. Наприклад, нещодавно гуморист в Instagram виклав відео, на якому демонструє, як він вправно підмітає майданчик.

Варто нагадати той факт, що 18 вересня діти Алли Пугачової і Максима Галкіна відсвяткували свій перший ювілей. Ліз і Гаррі виповнилося по п'ять років. Спадкоємці зіркової пари з ранку приймали вітання, а ввечері вирушили на розкішне свято, яке відбулося у фешенебельному ресторані на Рубльовці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сімейне життя примадонни російської естради Алли Пугачової і Максима Галкіна перебуває під пильною увагою прихильників, які помічають найменші деталі. Фанати давно підозрюють, що гуморист за спиною Пугачової таємно зустрічається з телеведучою Юлією Барановською, і зважитися на відкриті вчинки йому не дозволяють узи шлюбу.

Проте сім'я не заважає Галкіну надавати своїй пасії знаки уваги, що підтверджують їх встосунки.

Варто нагадати, що уважні шанувальники російської примадонни Алли Пугачової не можуть знайти в собі сили впоратися з твариною інтересом, чому діти співачки дуже схожі на її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова. У мережі багато користувачів погоджуються, що Галкіна назвати красенем можна насилу, а ось його педагогічні здібності - найкраща якість відомого коміка.

Нагадаємо, Пугачова в сльозах і в чорному зворушила весь зал.

Як повідомляв Знай.uа Алла Пугачова приголомшила приємною новиною.

Знай.uа писав, Пугачова у підлітковій міні-спідниці налякала фанатів худобою.