Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогочь. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати компанію, яка постачає в Росію американські пуанти для балету.

У своєму Instagram балерина виклала чергове відео, на якому вона позує сидячи в оточенні тих самих пуантів. У підписі до відео, та і в самому ролику, Волочкова нахвалює постачальника, але уважні юзери помітили, що Анастасія неправильно сказала слово "пуанти" у відмінку. Треба сказати, що крім реклами, Волочкова вирішила підзаробити на продажу балетного взуття.

"У мене іменна колодка. І я замовила на 10 пар більше моїх пуант на випадок, якщо хтось із шанувальників захоче їх придбати. Можливо, як сувенір з автографом. Звертайтеся", - написала Волочкова, і навіть в пості зробила не одну помилку. Не дивно, що підписники дорікнули її в безграмотності.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я думаю, цей аккаунт сміливо можна назвати просто "реклама", тому що більше тут побачити нічого. А я начебто підписалася на якусь балерину, яка намагалася довести всім, що затребувана", "Настя, ти все життя з пуантами, ти повинна знати це слово і його відмінки напам'ять! Це твій професійний обов'язок! Пуантів! Постачальник пуантів! Моїх (твоїх, звичайно ж) пуантів! Родовий відмінок!", "Алкаш, пуанти, баланс", "Ржу не можу! Так і уявила: алкаш, пуанти, баланс", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.