Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова здивувала шанувальників знімком з ліфта в дивному вбранні. Співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій вона позує в ліфті з купою валіз. Зірка повідомила, що полетіла на Сардинію.

"Ця фотографія як не можна краще екранізує моє життя. Я в золотому костюмі, в хутрі і з червоною валізою, висувають на концерт і відразу після, на Сардинію. Ну, а чому б і ні. Хутро залишила, тут воно не знадобиться. Ситуація нагадує мені табличку на дверях репетиційної бази у мене в будинку в Лос-Анджелесі. На дверях значилося #donthatetheplayer. Не можу більше писати, апероль принесли", - написала Седокова у підписі до фото.

На знімку знаменитість позує в золотистих облягаючих штанях і такому ж короткому топі. Її плече злегка оголено, а на руках хутра. Співачка з розпущеним волоссям і в сонцезахисних окулярах зробила селфі в дзеркалі. На ньому видно, що вона в ліфті, а поруч з нею червона валіза і пакет з речами. Шанувальники в коментарях розповіли, що думають про нове фото співачки.

"Ганнуся, червона валіза завжди з Вами? Сповнена таємниць і красивих образів!", "Аня, ти прекрасна", "Грандіозна", "Кайфова", "Божеее... блискучий одяг, шуба на курорті, нічого не допоможе… Анна, ви все одно страшна!", "В шубі? На Сардинії? Ти в курсі, що там +25? Мозком бог обдарував", "В цьому костюмі ти схожа на робота з фільму "Зоряні війни", "Анна, ви така некрасива, що Валуєв поряд з вами "Міс Росією" здається", "Як завжди незрівнянна", "Аня як завжди крута і стильна!", "Свиня в ліфті", - пишуть люди в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.