Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість вирішила похвалитися пишними формами, лежачи на краю у відвертому купальнику. Так, дівчина виставила на огляд величезну п'яту точку, над якою працювали безліч пластичних хірургів.

"Хороших всім вихідних", - побажала фанатам Квітко. За добу гарячий кадр набрав 194 тис. лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Багато хто почав розхвалювати масивні сідниці, називаючи їх "персиками", "горішками" і "кавунами".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.