Напередодні стало відомо, що американська співачка Аріана Гранде розірвала заручини з телеведучим популярного шоу Saturday Night Live і коміком Пітом Девідсоном. Про це повідомляють ЗМІ.

За інформацією інсайдерів, ініціатором розлучення став хлопець. При цьому вони оголосили про заручини в червні через кілька тижнів після початку відносин.

З літа пара оселилася в розкішних апартаментах за 16 мільйонів доларів, а Девідсон подарував Аріані на заручини каблучку вартістю 100 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Яскравий роман у них почався незабаром після того, як Гранде кинула свого бойфренда репера Мака Міллера після дворічного роману. Причиною такого рішення стала пристрасть співака до алкоголю і заборонених речовин. Через півроку він помер від передозування.

Відомо, що Аріана і Піт розійшлися з-за того, що зрозуміли, що рішення про заручини було прийнято дуже швидко і воно зараз невчасно. При цьому самі колишні кохані не робили поки що офіційних заяв.

Однак уважні фанати помітили, що Девідсон змінив татуювання на шиї, яку раніше присвятив Аріані. Там були зображені вушка від одного з її концертних костюмів. Зараз же комік змінив тату на сердечко.

Нагадаємо, легендарна рослинність відомої співачки зажила своїм життям. Знаменитий хвостик Аріани вміє подавати напої.

Як повідомляв "Знай. ua",хтивий поп вчепився в груди Аріана Гранде прямо на похоронах. Інцидент стався під час церемонії прощання з американською співачкою Аретою Франклін.

"Знай. ua" писав, що витівка єпископа в прямому ефірі закінчилася публічними справами. Американського єпископа звинувачують у тому, що він навмисно помацав Аріана Гранде за груди на похоронах Арети Франклін.