Неналежною поведінкою священика на траурному заході обурилися шанувальники відомої співачки Аріани Гранде.

Так, один з користувачів YouTube виклав відео, на якому священик Чарльз Еллісон нахабно чіпав груди співачки.

Інцидент стався під час церемонії прощання з американською співачкою Аретою Франклін. Аріана виконала один з хітів померлої знаменитості, після чого Еллісон міцно обійняв 25-річну співачку і кілька разів торкнувся її грудей.

Аріана просто не могла не помітити, що священик дозволив собі трохи зайвого. Однак співачка, судячи з усього, просто не хотіла влаштовувати скандал. Але користувачі мережі не змогли пройти повз. Вони звинуватили священнослужителя Чарльза Еллісона в домаганнях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зраджені прихильниці Гранде навіть запустили хештег в мережі #RespectAriana "поважай Аріану"), а також звернули увагу на те, що домагання були зафіксовані на похоронах співачки, яка відстоювала права і свободи жінок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато сотень років існують прикмети, пов'язані з похоронами. У народі кажуть, що нехтування ними може мати страшні наслідки. Ви можете ознайомитися з найпоширенішими поховальними прикметами і повір'ями, які, можливо, врятують ваше життя.

Варто нагадати, що 19-річний хлопець та 17-річна дівчина потрапили під потяг, коли перетинали на транспортному засобі залізничну колію.

Про це повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі в Новосанжарському районі потягом смертельно травмовано 19-річний хлопець та 17-річна дівчина, які на скутері перетинали залізничне полотно", - написав він. За даними Сулаєва, загиблі - жителі двох сіл Новосанжарського району.

Нагадаємо, гігантське дерево ледь не поховало пасажирів тролейбуса живцем.

Як повідомляв Знай.uа, Кантер записав самогубство на відео: друг розповів подробиці.

Знай.uа писав, смерть Кіри Муратової: російська акторка намилилася в Україну.