Буквально днями колишню 32-річну дружину Сергія Шнурова засікли в аеропорту "Пулково" з невідомим чоловіком. Пара не приховуючи почуттів цілувалась і обіймалася. Так в мережі вже озвучили ім'я нового кавалера світської левиці.

Як припускають прихильники екс-дружини Шнурова, він є її новим коханим. Користувачі мережі впевнені, з Пулково закохана пара вирушила відпочивати за кордон.

Як повідомляє instagram-аккаунт про зірок admin_anshlak, новим обранцем Матильди Шнурової виявився колишній співвласник клубу "Онегинъ" і власник ресторану "Театро" у Маріїнки Сергій Шпонька. Підприємець є хорошим другом Ксенії Собчак, Ніки Білоцерківської та Петра Аксьонова.

"Через Шпоньку в свій час балканські угруповання мили свій чорний нал. Не бідує", - коментує джерело.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама Матильда Шнурова на даний момент не підтвердила і не спростувала інформацію, що з'явилася в мережі інформацію про роман з власником ресторану "Театро".

Матильда Шнурова, що пережила в цьому році скандальне розлучення з рок-музикантом, в ролику обіймає і цілує загадкового супутника.

Сергій Шнуров також не сумує на самоті і знайшов собі молоденьку красуню.

Зазначимо, що 12 жовтня, стало відомо, що скандальний засновник рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров, якого нещодавно бачили в одному з рагсів Санкт-Петербурга разом з молодою дівчиною, не спростував чутки про швидке весілля.

Варто зазначити, що інформацію про четверте одруження артист сприйняв з гумором.

Так, за словами рок-музиканта, дама серця у нього є постійно, оскільки без конкретної коханої він не планує одруження. При цьому Шнуров пожартував, що зараз його обраниця "теж з паралельної групи в дитячому садку".

Нагадаємо, ще в кінці літа відомий російський музикант Сергій Шнуров здивував заявою про розставання з дружиною Матільдою Шнурової. Дізнавшись цю новину багато шанувальників виконавця були шоковані, адже вони досить активно стежили за їх особистим життям.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Матильда Шнурова поділилася з шанувальниками своїми думками з приводу розлучення з солістом групи Ленінград Сергієм Шнуровим.

Також портал "Знай.uа" писав, на скандально відомого російського співака, фронтмена групи "Ленінград" Сергія Шнурова напали: його побив власний шанувальник.