Актор Вігго Мортенсен, добре відомий за своєю роллю Араґорна в трилогії "Володар Перстнів" дебютує як режисер з гей-драмою "Falling", що оповідає про відносини старого батька зі своїм сином.

Також актор виконає у своєму фільмі одну з головних ролей, повідомляє Deadline.

Крім самого Мортенсена у фільмі знімуться Ленс Хенріксен, зірка фільмів "Чужі" та "Термінатор" і шведський актор Сверрир Гуднасон, якого скоро можна буде побачити у фільмі "Дівчина, яка застрягла в павутині".

Фільм "Falling" заторкне вічну тему батьків і дітей. Сам Мортенсен зіграє персонажа на ім'я Джон Петерсен, який проживає зі своїм партнером Еріком. Батько Джона - людина старого гарту, котрий дотримується традиційних життєвих цінностей і звик до традиційної моделі сім'ї. Однак він старіє і буде змушений перебратися до сина, через що виникає конфлікт різних поглядів на світ.

Крім усього іншого, Мортенсен разом з Деніелом Бекерманом буде продюсувати свою картину.

21 листопада виходить фільм "Зелена книга" з Вігго Мортенсеном в головній ролі. Події картини розгортаються в 1960-х. Мортенсен зіграв у фільмі нахрапистого італійського вишибалу, вимушеного стати охоронцем темношкірого музиканта і супроводжувати його в турне по американському Півдню.

Очікується, що Вігго Мортенсен отримає номінацію на "Оскар" за цю роль.
Пропонуємо вам подивитися трейлер фільму "Зелена книга":

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, популярний актор Вігго Мортенсен, відомий за роллю Арагорна у "Володарі перснів", вирішив кардинально змінити образ. Frnjh знявся в мелодрамі "Капітан Фантастик", що принесла режисерові Метту Россу приз у секції "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотографія з лесбіянками підірвала інтернет - і все через геїв.

Також "Знай.ua" писав, лесбійка Кара Делевінь стала зіркою на королівському весіллі принцеси Євгенії