У п'ятницю, 12 жовтня, онука Єлизавети II принцеса Євгенія вийшла заміж. Урочисте одруження пройшло в каплиці Святого Георгія в Віндзорському палаці.

На церемонії були присутні численні члени Королівської сім'ї, а також зірки шоу-бізнесу, серед яких були помічені Кара Делевінь, Наомі Кемпбелл, Демі Мур, Роббі Вільямс з дружиною і Стівен Фрай.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Актриса і супермодель Кара Делевінь здивувала всіх своїм незвичайним вбранням. 26-річна дівчина пішла проти традиції приходити на весілля монархів в сукнях і капелюшках і з'явилася на торжестві в смокінгу, брюках, циліндрі і на шпильках.

"Кара Делевінь в циліндрі! Кара перемагає, інші можуть іти додому", "Кара робить історію в цьому вбранні", "Вау, вона пішла проти традиції і одягла смокінг. Круто", - захоплюються Делевінь в соцмережах.

У мережі були вражені сміливістю і красою Делевінь. Її назвали втіленням і підтвердженням того, що Бог – не тільки жінка, але і виразно лесбіянка.

Раніше повідомлялося, що Принцеса Євгенія і бізнесмен Джек Бруксбенк одружилися і влаштували розкішну весільну церемонію в каплиці святого Георгія, у Віндзорському замку.

Зараз вже відомо, що в урочистостях взяли участь і наймолодші з гостей, правнука королеви Єлизавети II – принц Джордж і принцеса Шарлотта.

Варто відзначити, що участь малолітніх монархів було відомо, ще задовго до дня весілля. Так, принц Джордж виконував роль маленького пажа, а принцеса Шарлотта несла квіти.

Нагадаємо, Принц Джордж і принцеса Шарлотта затьмарили весілля внучки Єлизавети II. Вони виконували найважливіші ролі.

Як повідомляв "Знай. ua", колишній Меган Маркл втер їй ніс і одружився на мільярдерці. При цьому весілля була далеко не гучним і пишним.

"Знай. ua" писав, що суд Британії вирішив долю "гей-торта". Солодкий атрибут гей-весілля став найдорожчим тортом в історії Великобританії.