Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram новим яскравим кадром. Так, знаменитість відправилася на відпочинок в Монако, де позувала на яхті. Шанувальники ж почали вгадувати, де зараз артистка і відзначати, що вона схудла.

"Куди йдемо ?) 😎", - лаконічно запитала Брежнєва. Фолловери почали відповідати: "Схудла ащащ як )", "Кого ж ти там ловиш? Русалка💋💋💋", "Схоже на Монако", "Пірат 21 століття!", "Ви занадто худа...вам треба трохи погладшати", "А що на другому фото з ногами вище колін?", "Щоб так виглядати, потрібно працювати! Ви велика розумниця! Поважаю таких людей!".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.