Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів, адже в продаж вийшов її календар на 2019 рік. Так, дівчина показала дуже сексуальний ролик, чим сильно привернула увагу до новини.

"Мій райський календар на 2019 рік вже розпроданий, а тепер я підписую автографи в обмеженій кількості, так що замовляйте швидше! Новий випуск трійників, кухлів, підставок зовсім скоро !!", - поділилася радістю Чері. За 17 годин відео зібрало майже 600 тис. переглядів, а хтиві фанати залишили безліч компліментів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.