У мережі з'явилися перші фотографії зі зйомок перезапуску бойовика "Ангели Чарлі". Головні ролі в новому фільмі виконають Крістен Стюарт, Наомі Скот і молода британська актриса Елла Балинска.

На кадрах відома голлівудська актриса одягнена в шкіряні штани і яскравий светр з леопардовим принтом. Вона біжить по вулиці з пістолетом в руках і виглядає неймовірно круто і войовничо.

Раніше Крістен Стюарт розповідала про те, що у перезапуску "Ангелів Чарлі" буде більше трьох "янголят".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Є ціла мережа ангелів - їх вже не тільки три, це жінки з усього світу, які пов'язані і допомагають один одному", - пояснила актриса.

Стюарт зазначила, що новий фільм буде з явним феміністським характером і буде набагато серйозніше, адже тепер робота ангелів більше залежить від їх бойових навичок, ніж від їх сексуальності.

Також вона пояснила, що перезапуск "Ангелів Чарлі" буде теплим і смішним", в ньому не буде колишнього кітчу, а також він покаже, "як реально жінки можуть працювати разом".

"В даний час, якщо ви бачите жінку в бою, все має бути абсолютно досконалим в межах можливого", - пояснює вона.

Зірка "Сутінків" Крістен Стюарт, акторка "Могутніх рейнджерів" Наомі Скотт і Елла Балинска виконають головні ролі в новому рімейку "Ангелів Чарлі". Про це повідомляє The New York Times.

Нагадаємо, Крістен Стюарт зіграла в лесбійському трилері. Вийшов трейлер "Ліззі" з Крістен Стюарт і Хлое Севіньї.

Як повідомляв "Знай. ua", Крістен Стюарт прикрасить собою продовження "Ангелів Чарлі". Зірка фільму "Сутінки" з'явиться перед глядачами в новому амплуа.

"Знай. ua" писав, що легенда світового кіно попрощалася з фанатами. Голлівудська актриса Камерон Діас, відома за своїми ролями у культових фільмах "Маска", "Ангели Чарлі" і "Все без розуму від Мері", прийняла рішення завершити кінокар'єру.