Колишній соліст гурту "Тартак", нині " Був'є", Олександр Положинський представив нещодавно емоційний хіт на підтримку наших футболістів та вболівальників "Ось тобі моя рука".


Музикант не приховує: від самого початку композиція повинна була стати своєрідним гімном для трибун, але поступово вона вийшла за рамки, вийшла досить змістовною:

Олександр Положинський
Олександр Положинський

"Мені здається, вона може стати близькою не тільки тим, хто цікавиться футболом. Про футбол там немає ні слова. Писалася пісня спеціально для підтримки нашої збірної. Думаю, що українці трохи неправильно ставляться до своїх футболістів. Підтримувати легко, коли команда виграє, їй все вдається, коли у ворота суперника забивається багато голів. В такому випадку, спеціальна пісня і не потрібна, щоб додавати наснаги. Тоді вже просто вирують емоції. А щоб людей згуртувати, об'єднати підтримкою, така пісня необхідна. Хороший символ підтримки, коли ти подаєш людині відкриту долоню, і її приймають, даючи у відповідь свою. І результат зустрічі - міцне рукостискання", - пояснив Положинський.

Олександр Положинський
Олександр Положинський

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Для того, аби пісня справді надихала, довелося докласти чимало зусиль – хотілося, аби окрім слів вона наповнилася близькими кожному образами та символами, котрі у першу чергу стосуються футболу:

Олександр Положинський
Олександр Положинський

"Ми записали пісню, і з'явилися питання, як її реалізувати. Хотілося підтримати пісню візуальними символами і образами, пов'язаними з футболом. Пісня сподобалася і надихнула режисера, знімальну групу", - підсумував артист.


Дивіться: "Ось тобі моя рука"


Нагадаємо, Положинський доступно пояснив, чому відмовився виступати в Росії.
Як повідомляв Знай.ua, Жадан поділився емоційними спогадами про українських героїв.
Також Знай.ua писав, легендарний музикант представив книгу ветерана АТО.